Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 28 decembrie 2013

Românii, tot nemulţumiţi de activitatea Guvernului

Activitatea guvernului condus de Victor Ponta nu mai este apreciată aşa cum era în lunile trecute, arată un sondaj realizat de CSOP.

Potrivit sondajului, în luna decembrie s-au declarat nesatisfăcuţi de activitatea guvernului 76% dintre respondenţi, în timp ce în luna noiembrie procentul era de 72%, iar în octombrie de 75%.

De asemenea, sondajul CSOP arată că au crescut numărul celor care cred că guvernul va putea să-i ajute pe romani să treacă cu bine criza economică. Astfel, 59% au spus că, probabil, guvernul nu va reuşi să facă acest lucru, în timp ce luna trecută procentul acestora era de 54%, iar în octombrie de 61%.

Şi numărul celor care susţin că Executivul nu şi-a realizat promisiunile a crescut. 55% au spus că promisiunile făcute de guvernul Victor Ponta nu au fost realizate, în timp ce în luna noiembrie acest lucru îl spunea 52% dintre cei chestionaţi. În luna octombrie, procentul celor care nu creadeau că promisiunile guvernului vor fi realizate era de 58%.

Sondajul a fost realizat de CSOP în perioada 13-20 decembrie pe un eşantion de 1.031 de persoane şi are o eroare maxim admisă de 3%.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>