Ultima ora
Publicat: marți, 11 februarie 2014

Rusia va sprijini Beijingul în cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă în 2022

China are mari șanse să câștige competiția pentru organizarea Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022, a declarat ministrul rus al Sporturilor Vitali Mutko.

Oficialul rus a mai precizat că, în cazul în care va fi selectată, capitala Chinei va fi primul oraș care să organizeze atât Jocurile Olimpice de vară, cât și pe cele de iarnă.

Candidatura Beijingului a fost anunțată de oficiali chinezi la Sochi, în Rusia, locul de desfășurare a actualei ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă.

Alte patru orașe vor concura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, printre care Almaty, din Kazakhstan, Krakovia, din Polonia, Lviv, din Ucraina, și capitala Norvegiei, Oslo.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>