Ultima ora
Publicat: joi, 23 martie 2017

Salvati Copiii a donat un incubator performant Maternitatii Filantropia

Dintre cei 3.820 de copii nascuti la Maternitatea Filantropia in anul 2016, 403 au fost prematuri, 122 dintre nasteri fiind inregistrate la sarcini sub 32 de saptamani.  Cu o rata a mortalitatii infantile de cinci la mie anul trecut (17 decese),  sub media pe tara, care ramane de opt la mia de nascuți vii, Maternitatea Filantropia este un important centru de preluare a nasterilor premature din Bucuresti si localitatile limitrofe, motiv pentru care Organizatia Salvati Copiii Romania a continuat, miercuri 22 martie, dotarea ei cu  un incubator performant, in valoare de 45.000 de lei.

Numai in 2016, Salvati Copiii Romania a dotat cu aparatura medicala de specialitate 31 de maternitati, oferind astfel o sansa la viata nou-nascutilor prematur. O parte semnificativa a acestor fonduri, in valoare totala de 355.981 euro, a venit de la cei care au ales sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit, transformand banii, care altfel ar fi ramas in posesia statului, in viata pentru copiii nascuti prematur.

Toti cei care doresc sa sprijine aceasta cauza pot descarca formularele 230 si 200, precompletate cu datele de identificare ale organizatiei, de la adresa http://salvaticopiii.ro/doilasuta/. Acestea trebuie completate cu datele personale, semnate si depuse personal la administratiile financiare sau trimise prin posta, cu confirmare de primire, pana la data de 25 mai 2017. Suma nu trebuie mentionata in formular, ea urmand sa fie completata de administratia financiara.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>