Ultima ora
Publicat: miercuri, 29 ianuarie 2014

Samsung SMART Camera și Getty Images, important parteneriat global din industrie

Samsung Electronics Co., Ltd. și compania globală de media digitală Getty Images au anunțat un nou parteneriat în cadrul Forumului European organizat anual de Samsung. Cele două companii și-au unit forțele cu scopul de a ajuta oamenii din toata lumea să-și distribuie poveștile prin intermediul puterii unice pe care o are fotografia.

„Parteneriatul cu un brand de notorietate cum este Getty Images este o realizare importantă pentru noi. Getty Images este partenerul perfect pentru a putea să le oferim consumatorilor noștri posibilitatea de a-și distribui poveștile în toată lumea cu o calitate mai bună a imaginii și mai repede decât oricând,” a declarat Stephen Taylor, Vice Președinte Brand și Retail în cadrul Samsung Electronics Europa. „Prin acest parteneriat ne dorim să oferim generației viitoare de fotografi intrumentele și tehnologia necesare pentru a-și îndeplini ambițiile profesionale.”

Parteneriatul reunește caracteristicile unice și expertiza specifice atât Samsung, cât și Getty Images cu scopul de a genera moduri noi de conectare a fotografiilor din toată lumea, un beneficiu important pentru consumatori. Ca parte a acestei misiuni comune, acordul dintre Samsung și Getty Images include angajamentul de a crea conținut personalizat începând cu lansarea „Colecției Samsung”, disponibilă acum pe gettyimages.com.

Colecția Samsung este alcătuită dintr-o selecție de conținut editorial premium realizat de fotografi de top ai Getty Images cu ajutorul Samsung SMART Camera NX. De asemenea, cele două companii vor oferi consumatorilor instrumentele și tehnologia necesare pentru a-i ajuta să devină viitori contribuitori ai „Colecției Samsung” folosind sistemul NX.

Craig Peters, Senior Vice President pentru Conținut în cadrul Getty Images a declarat: „Getty Images este motorul din spatele creșterii popularității fotografiei la nivel mondial și suntem încântați să fim parteneri cu Samsung, lider mondial în tehnologie creată pentru consumatori. Prin intermediul acestei colaborări, Getty Images și Samsung vor furniza instrumentele și platforma necesare pentru fotografii din întreaga lume să ne împărtășească perspectiva lor unică.”

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>