Ultima ora
Publicat: vineri, 01 martie 2013

Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S IV pe data de 14 martie

Lansarea celui mai nou smartphone marca Samsung, Galaxy S IV, va avea loc pe 14 martie, la New York, compania sud-coreeană mutând războiul pentru supermația pe ptața telefoanelor mobile pe continentul celor de la Apple.

Decizia celor de la Samsung vine în urma mai multor solicitări de la operatorii de telefonie mobilă din America, Galaxy S IV urmând să intensificie concurența pe piață.

Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy în ultimii trei ani, a declarat un purtător de cuvânt, şi vine în contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piaţa americană, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple, scrie CNBC.

„Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de această dată am schimbat locaţia (…), întrucât am fost bombardaţi cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV în SUA”, a declarat şeful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin.

Specialiștii spun că noul model Galaxy S va avea un ecran cu o rezoluție mai mare decât predecesorul său, cât și un procesor quad-core.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>