Ultima ora
Publicat: duminică, 19 martie 2017

Sancţiuni  record pentru supermarketurile din Sectorul 4 al Capitalei

Mai multe supermarketuri ale uneia dintre cele mai mari reţele de profil care funcționează în Sectorul 4 al Municipiului București au fost amendate cu suma de 240.800 de lei.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 au sancționat 6 magazine pentru neregulile grave descoperite în urma unor acțiuni de control.

Cele mai mari amenzi au fost date pentru comercializarea produselor expirate ( lactate, preparate din carne)  dar și pentru lipsa autorizației de funcționare.

Verificări  similare au avut loc și la fast food-urile din Sectorul 4.  În urma controalelor, 7  shaormerii au fost amendate cu suma de 140.000 de lei pentru lipsa autorizației de funcționare și pentru vânzarea de produse cu termen de valabilitate expirat.

Nesancționați nu au scăpat nici agenții economici care nu au putut face dovada acordurilor de funcționare sau care au angajat personal necalificat pentru vânzarea produselor alimentare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în vederea respectării prevederilor legale, pentru ca siguranța consumatorilor să nu fie pusă în pericol.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>