Ultima ora
Publicat: miercuri, 11 decembrie 2013

Semificaţia zilei de 11.12.13. Se întâmplă o dată la un secol

11 decembrie 2013 este ultima zi pentru următorii 90 de ani când data este formată din trei numere consecutive. Această zi este marcată în moduri diverse în întreaga lume. În S.U.A, circa 3.000 de cupluri şi-au propus să se căsătorească în această zi, comparativ cu cele 371 de nunţi de anul trecut, în aceeaşi zi. Un profesor de matematică din Redwood City, California, pe nume Ron Gordon, oferă un premiu de 1.112, 13 dolari pentru cel care născoceşte cea mai neobişnuită modalitate de a celebra această zi, scrie click.ro. “O asemenea secvenţă nu se va mai întâmpla în acest secol. Zilele acestea sunt precum cometele în calendar. Le tot aştepţi, îţi luminează ziua, apoi poc! – dispar”, spune bărbatul pasionat de numere.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>