Ultima ora
Publicat: marți, 28 februarie 2017

Serialul „Star Trek: Discovery” va fi lansat la sfârșitul verii sau în toamnă

Noul serial din franciza „Star Trek: Discovery”, va avea premiera „probabil la sfârșitul verii, începutul toamnei” , a declarat președintele CBS, Leslie Moonves, la o conferință pentru media și telecomunicații, relatează Hollywood Reporter.

„Nu vom grăbi proiectul. Sunt multe de făcut în postproducție, dar sunt foarte încrezător plecând de la ceea ce am văzut până acum”, a declarat Leslie Moonves.

Programat inițial să fie difuzat în ianuarie ca prim serial al canalului CBS All Access, proiectul a fost întârziat de mai multe ori, în principal din cauza plecării lui Bryan Fuller din poziția de coordonator al show-ului.

Leslie Moonves a precizat că serialul, în curs de producție la Toronto, nu va fi grăbit pentru a fi lansat. „Este important să facem asta cum trebuie. Star Trek este bijuteria familiei”, a mai spus el.

Proiectul „Discovery” își propune o nouă abordare asupra acestui clasic al SF-ului, cu un nou echipaj, cu alte personaje negative și noi lumi.

Leslie Moonves a spus că serialul are o imensă bază de fani care abia aștepte să vadă serialul pe CBS All Access, serviciul de subscripție digitală al canalului. „Primim multe e-mailuri, în fiecare zi, sunt foarte nerăbdători. Credem că este show-ul perfect pentru All Access”, a afirmat el.

Pentru distribuția la nivel mondial, CBS a semnat un acord cu Netflix, care va difuza serialul în 188 de țări, minus SUA și Canada, la 24 de ore după premiera americană.

Primul episod din „Star Trek: Discovery” va fi difuzat pe postul principal CBS, urmând ca restul să fie urmărite pe CBS All Access. Serialul va fi primul din franciza „Star Trek” după ce „Star Trek: Enterprise” a încetat să mai fie difuzat, în 2005.

Sursa: AGERPRES

Foto: YouTube

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>