Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 02 martie 2013

Sile Cămătaru, infracţiuni pentru trei vieţi: 279 de ani de închisoare

Sile Cămătaru (44 de ani), fratele mai mic al lui Nuţu Cămătaru (48 de ani), a fost adus, pe 24 iulie 2012, în ţară, la capătul a două luni de detenţie petrecute în Germania. El are de ispăşit un rest de pedeapsă de cinci ani şi şase luni, dictat printr-o sentinţă pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în această primăvară, pe 11 mai 2012.

Aceasta este a şasea condamnare penală primită de Sile Cămătaru – potrivit inventarului pe care RISE Project a reuşit să-l întocmească. Un inventar care consemnează prima sentinţă penală dată împotriva lui Sile în martie 1989. Totuşi, un inventar care ar putea fi incomplet, din moment ce, la ora aceea, în martie 1989, documentele judiciare deja îl numeau pe Sile Cămătaru „recidivist”.

Mai multe, pe RiseProject

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>