Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Sistemul medical românesc, locul 33 din 35 în Europa!

Sistemul sanitar din România s-a clasat şi anul acesta în coada topului european. Din 35 de tări, ţara noastră s-a clasat pe locul 33. A mai coborât o poziţie faţă de anul trecut când a ocupat locul 32.

Sistemul sanitar din Olanda a câştigat pentru a patra oara consecutiv locul întâi în acest clasament european care se întocmeşte anual.

Studiul este realizat de cercetători din Suedia şi se bazează pe o combinaţie de statistici publice, sondaje printre pacienţi şi cercetări independente.

Sursa: antena3.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>