Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Smartpolis Workshop on Smart Cities, 3 mai 2017, Budapesta

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) va participa pe 3 mai 2017 la cea de-a doua ediție a workshop-ului internațional, Smartpolis Workshop on Smart Cities, ce va avea loc la Budapesta. Invitația vine la inițiativa Institutului de Excelență în Smart City, cu sediul la Budapesta, iar ARSCM va fi reprezentată de o delegație condusă de Președintele Asociației, dl. Eduard Dumitrașcu.

ARSCM va prezenta propriile proiecte și este onorată să fie parte a unui astfel de proiect internațional.

In atelierul de anul trecut au participat reprezentanți din mai multe țări cum ar fi: Slovenia, Slovacia, Serbia, Germania, Polonia și mai multe orașe, universități și companii multinaționale din Ungaria.

Mai mult de douăzeci de organizații au semnat Declarația de Intenție exprimându-și interesul de a coopera cu Centrul de Excelență pentru Orașele Inteligente (Smartpolis) din Budapesta pentru a promova punerea în aplicare a soluțiilor pentru orașe inteligente în orașele și țările lor de origine. Tema centrală de anul acesta, separat de proiectul Smartpolis, este organizarea unui forum în care țările din Centrul și Estul Europei pot face schimb de opinii cu privire la modul de accelerare a evoluțiilor legate de orașele inteligente în regiune. Întâlnirea din mai oferă o oportunitate excelentă de a atinge acest obiectiv.

Consorțiul condus de Universitatea de Tehnologie și Economie (BME) din Budapesta, împreună cu Institutul Fraunhofer Fokus (Berlin), Institutul Software Urban (Chemnitz-Darmstadt) precum și Oficiul pentru Proprietate Intelectuală din Ungaria a început planificarea unui proiect în cadrul Faza 1 a apelului Teaming Orizont 2020, cu scopul de a stabili un Centru de excelență al orașelor inteligente în regiunea est-europeană.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=76561

Publicat de la data Mar 12 2017. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

RSS De la ANM:

  • Avertizare meteorologica
    COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 21-03-2018 Ora : 14 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor Zonele afectate : conform textelor și hărții Fenomene : conform textelor Mesaj : MESAJ 1   ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 15 Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, […]

23 martie 2018, 16:40
 

NE
Zăpadă
-1°C
18 km/h
Perceput de temperatură: -7°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 92%
Vânt: 18 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 6:14
Apus: 18:31
Prognoza 24 martie 2018
Zi
 

SSV
Noros
2°C
Vânt: 4 km/h SSV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

NV
Parţial înnourat
-6°C
Vânt: 4 km/h NV
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 80.945 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team