Ultima ora
Publicat: luni, 23 decembrie 2013

Snowden, pregătit să ajute Germania

Edward Snowden a oferit Germaniei ajutorul său în investigarea activităților de spionaj desfășurate de National Security Agency pe teritoriul acestei țări în cazul în care autoritățile de la Berlin îi vor acorda azil politic, anunță publicația Stern.

„Am un mare respect pentru Germania”, a scris Snowden săptămânalului german Snowden, precizând că este dispus să ajute oficialii germani în cercetarea acțiunilor de spionaj ale NSA în Germania, dacă va primi azil.

Netemându-se de o posibilă punere sub acuzare și extrădare în Statele unite, Snowden a precizat că nimeni din cadrul guvernului german nu crede că autoritățile americane vor impune sancțiuni Germaniei ca răspuns la criticile îndreptate împotriva acțiunilor ilegale de spionaj, deoarece acest lucru ar face mai mult rău Statelor Unite decât Germaniei.

Snowden se îndoiește de abilitatea Congresului de a implementa reforme, în urma apariției unui raport elaborat de către membrii unei comisii de experți însărcinați cu analizarea tacticilor de spionaj ale NSA, acesta, mai degrabă, lăudând activitatea serviciilor de informații.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>