Ultima ora
Publicat: luni, 13 mai 2013

SNSPA: Lansarea Institutului pentru Studierea Evenimentelor Extreme

Miercuri, 15.05.2013 va avea loc conferința „Relația transatlantică într-o lume cu crize multiple”, organizată de Institutul pentru Studierea Evenimentelor Extreme din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București, în parteneriat cu École Nationale d’Administration Publique din Canada. Evenimentul se va desfășura în Aula Carol I a Bibliotecii Central Universitare, între orele 10.00-14.00. La eveniment sunt așteptate să ia parte numeroase personalități importante din mediul politic, academic și diplomatic din România și Canada, printre care îi amintim pe președintele Institutului, dl profesor univ. dr. Daniel Dăianu.

Evenimentul este împărțit în 3 secvențe, prin care se dorește prezentarea Institutului pentru Studierea Evenimentelor Extreme, precum și abordarea dinamicii relației transatlantice în contextul crizelor globale emergente.

Programul evenimentului este următorul:
10.00-10.15 Cuvânt introductiv. Prezentarea Institutului pentru Studierea Evenimentelor Extreme
10.15-12.00 Relația dintre UE și SUA: ce este nou?
12.00-12.15 Pauză
12.15-14.00 Avem capacitatea să gestionam crize, evenimente extreme?

Despre Institutul pentru Studierea Evenimentelor Extreme

Institutul pentru Studierea Evenimentelor Extreme este condus de Preș. prof. univ. dr. Daniel Dăianu. Institutul a fost înființat în cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeana din SNSPA și se bucură de prezența partenerului instituțional Ecole Nationale d’Administration Publique din Quebec.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>