Ultima ora
Publicat: luni, 03 februarie 2014

Sondaj CSOP: Ministrul Stroe și premierul Ponta, vinovați de tragedia aviatică din Munții Apuseni

Conform unui sondaj CSOP comandat de B1 TV și Evenimentul Zilei, fostul ministru de Interne, Radu Stroe şi premierul Victor Ponta sunt consideraţi de români principalii vinovaţi pentru modul în care s-a acționat în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

La vot USL este în scădere, arată sondajul CSOP, conform B1TV.

Sondajul mai arată că 57% dintre români nu sunt de acord cu modul în care premierul Victor Ponta gestionează economia şi doar 27% sunt de acord.

De asemenea, 76% dintre români consideră că Executivul a fost luat prin surprindere de venirea iernii şi a ninsorilor. 68% au considerat că Guvernul şi reprezentanţii săi din teritoriu au acţionat cu întârziere la deszăpezire.

Studiul mai arată că 70% dintre români au apreciat că firmele de deszăpezire sunt controlate de apropiaţi ai partidelor de guvernare şi de aceea nu au nici o presiune să îşi facă datoria.

Trei din patru români apreciază că dacă Executivul ar fi acționat mai prompt, pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion ar fi trăit și astăzi, conform sursei citate.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>