Ultima ora
Publicat: duminică, 22 decembrie 2013

Spania: Premiu de 650 de milioane de euro, la tradiționala extragere loto de Crăciun

Tradiționala extragere loto de Crăciun din Spania va avea loc duminică, un premiu uriaș de 650 de milioane de euro fiind pus la bătaie.

Loteria din statul iberic, cu o tradiție de peste 200 de ani, împarte anual mii de premii.

Anul acesta va fi pentru prima oară când la tragerea de Crăciun câştigurile mai mari de 2.500 de euro vor fi impozitate cu 20%. Spaniolii nu sunt însă descurajaţi, fiind estimat că fiecare locuitor a investit, în acest an, aproximativ 70 de euro pentru biletele de loterie.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>