Ultima ora
Publicat: joi, 29 iunie 2017

Şprotul face valuri vara asta

Chef Liviu Balint vine în ajutorul nostru și ne recomandă cu toată încrederea șprotul. Este un pește din familia heringului și, pe lângă gustul delicios, carnea lui este bogată în nutrienți, minerale și vitamine. De la o piele cu aspect mai sănătos și până la un creier care funcționează mai precis decât un ceas elvețian. Da, da, toate aceste beneficii aduse organismului se datorează șprotului.

Savurează o rețetă cu Eva Șprot în ulei vegetal

Chef Liviu Balint ne propune o rețetă light de care te poți bucura fie la prânz, fie la cină pentru că  aportul caloric e numai bun pentru o siluetă de invidiat. Așadar, ai nevoie de roșii cherry, valeriană proaspătă, o baghetă cu semințe și o lămâie. Și, bineînțeles, o conservă de Eva Șprot în ulei vegetal.

În funcție de momentul zilei, poți opta pentru două modalităţi de preparare.

  1. Dacă vrei un prânz hrănitor și sănătos Chef Liviu Balint îți recomanda un sandviș cu Eva Șprot in ulei vegetal și valeriană.
  2. Dacă optezi pentru o cină cu aromă de ocean, poți pur și simplu să amesteci ingredientele într-un bol de salată și să transformi bagheta din semințe în crutoane tăiate mai mare.

Timpul de preparare este foarte scurt, însă te asigurăm că timpul de ”înfulecare” va fi și mai scurt. Poftă bună!

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>