Ultima ora
Publicat: miercuri, 19 februarie 2014

Stewardesă accidentată după ce a căzut din avion

O stewardesă a fost grav rănită după ce a căzut dintr-un avion pe pista Aeroportului Internațional Dubai, după ce un camion a lovit aeronava.

Însoțitoarea de zbor a căzut de la o înălțime de patru metri, după ce un vehicul aparținând Emirates Flight Catering a izbit coada avionului.

Marina Zhelyamova a fost transportată la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală. În prezent, condiția sa este stabilă.

Avionul companiei Urals Airlines, care se pregătea să decoleze către orașul rus Perm, a fost avariat în urma accidentului, pasagerii fiind transportați la destinație, 12 ore mai târziu, de un alt avion.

Compania Emirates Flight Catering a anunțat că autoritățile au lansat o anchetă cu privire la acest incident.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>