Ultima ora
Publicat: marți, 17 decembrie 2013

Știrbu, nominalizat pentru funcția de ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a anunțat luni că a acceptat propunerea PNL pentru funcția de ministru al Culturii. Ponta a precizat că va înainta la Președinție propunerea ca deputatul Gigel Știrbu să ocupe funcția de ministru al Culturii.

Premierul Victor Ponta s-a arătat nemulțumit totuşi de propunerea de către PNL a deputatului Gigel Știrbu pentru funcția de ministru al Culturii. „Este adevărat că mi-aș fi dorit la Ministerul Culturii o persoană cu un anumit prestigiu cultural”, a spus Ponta, care a adăugat însă că o să discute cu Știrbu pentru a vedea ce vrea să facă acesta ca ministru. „De principiu mi-aș fi dorit o persoană de un alt prestigiu cultural, dar nu pot să cenzurez eu propunerea PNL. E postul liberalilor”, a mai declarat Ponta.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>