Published On: mie, Mar 1st, 2017

Studenții expun la concertul violoncelistului Adrian Naidin de la Cluj

Share This
Tags

Formă și Culoare, jazz și rock, apă și foc, versuri șoptite de un violoncel rebel și percuții în rafale într-un spectacol-eveniment susținut de violoncelistul Adrian Naidin luni, 6 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca. În deschiderea concertului va avea loc vernisajul expoziției “Culoare versus Formă, Exerciții de trans-fotografie”, un proiect experimental, care integrează, în structuri și limbaje artistice contemporane, cercetări academice din aria semanticii și a poeticii vizuale. Un exercițiu de reconfigurare a lumii prin decupaje din atelier și din cotidian, într-o selecție de 20 de lucrări excepționale, semnate de studenți din anul II ai departamentului “Fotografie-video și procesare computerizată a imaginii” de la Univesitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

  •  În lumini și umbre, forme și culori, autorii propun parcurs în care tradiția și experimentul și-au găsit firesc loc, stare și rost, întru poezia epresivității vizuale. Iar acesta deschide ușa către o nouă aventură, de data aceasta într-un univers imaginat la granița jazz-ului cu rock-ul, la granița muzicii culte cu un filon etno autentic. Tobe și violoncel, un proiect la rândul său experimental, explorat în premieră mondială, va fi prezentat într-un spectacol multidisciplinar, delicat și viguros, realizat în coproducție cu TVR Cluj.

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version