Serviciu informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Sunt 11. Sunt buni. Sunt echipa de teatru a Facultății de Arte Hyperion și vor pune în scenă piesa „Un bărbat și mai multe femei”

IMG_0129Te-a animat vreodată sentimentul că toți bărbații sunt o apă și un pământ, sau chiar dacă nu sunt, invaribil tot acolo se pare că ajung?

Ai trăit vreodată efectele luării de val într-o societate marcată de înstrăinarea indivizilor ei?

Ai iubit atât de intens încât te-a dărâmat ipocrizia celor de care te-ai atașat?

Dacă răspunsul este DA măcar la una din întrebările de mai sus, sau pur și simplu vrei ca  în ziua de vineri 14 februarie să petreci o după-amiază relaxantă, urmărind interpretarea unor scene de teatru, atunci spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” este cel mai potrivit. Piesa  este o adaptare după Leonid Zorin și este pusă în scenă de studenții anului trei ai Facultății de Arte Hyperion, în incinta sălii de teatru a Cercului Militar din București.

Pe parcursul anilor de studiu studenții de la actorie au mai susținut spectacole la Teatrul de Comedie în cadrul FestCO , la Palatul Copiilor și Muzeul Țăranului Român în cadrul Festivalului de teatru Hyperion.

Pentru spectacolul de vineri, unsprezecele echipei de teatru va fi alcătuit din:

 1. Nicholas Cațianis
 2. Alexandra Constantin
 3.  Maria Egli
 4. Francesca Ilie
 5. AnaMaria Iordache
 6.  Lepădatu Adrian
 7.  Mărășescu Mateea
 8.  Evelyn Popa
 9.  Dragoș Panait
 10.  Nicolai Popescu
 11. Ancuța Vochin

„Un bărbat și mai multe femei” aduce în prim plan povestea unui personaj care, în urma unor episoade mai mult sau mai puțin întâmplătoare din viața lui, este modelat după chipul și asemănarea societății din care face parte. Dacă ajunge chiar  să înnebunească sau nu, tu vei putea decide urmărind jocul tinerilor actori pregătiți cu mare atenție în clasa cunoscuților profesori de actorie Rodica Mandache și Eusebiu Ștefănescu.

Și ca să-ți mai conturezi niște idei despre ei, am tras cu ochiul la una din repetițiile lor și pot să spun că interpretarea studenților m-a suprins plăcut. Am recunoscut în jocul lor tematici ale vremurilor contemporane, din viața noastră de zi cu zi, despre familie, căsnicie, comunicarea cu semenii și toate au fost reliefate cu oareșce energie.

IMG_0164Desigur, ochiul scrupulos al profesorului (astăzi a fost reprezentat în persoana maestrei Rodica Mandache) va găsi întotdeauna loc de „sculptat” pe jocul actorilor, însă tocmai datorită acestei atenții de lucru pe detalii de cizelare a intuiției în raport cu personajul interpretat, pe tonalități și gesturi, studenții au prins fler să inducă spectatorului stări, să-l facă să zâmbească, ba chiar să râdă, să aducă în prim-plan o temă bună la care să mediteze.

Sunt 11. Sunt buni și merită să-i vezi vineri, 14 februarie la Cercul Militar din București, mai ales acum în prag de primăvară când încep sărbătorile dedicate îndrăgostiților care te pot duce cât ai clipi într-o situație similară cu cele din piesa „Un bărbat și mai multe femei”.

Spectacolul începe la orele 14.00, intrarea este liberă, însă în limita locurilor disponibile.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=23630

Publicat de la data Feb 13 2014. Categorii BUCURESTI, CULTURA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Avertizare nowcasting
  COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 18-03-2018 Ora : 17 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 17:30 si 20:30 In zona : Județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Eforie, Cumpăna, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albești, Mihai Viteazu, Pecineaga, Istria, Săcele, Costinești, Mangalia;Județul Tulcea: Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Nufăru, Beștepe, […]
 • Atentionare meteorologica
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-03-2018 Ora : 12 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 18 martie, orele 12 – 23 Zonele afectate : conform textului și hărții Fenomene : precipitații în general moderate cantitativ, polei, intensificări ale vântului, răcire accentuată Mesaj :         ACTUALIZAREMESAJ 1: ATENȚIONARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN   […]
 • Informare meteorologica
  Ziua/luna/anul : 18-03-2018 Ora : 12 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : 19 martie, ora 06 – 20 martie, ora 21 Zonele afectate : conform textului Fenomene : precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece Mesaj :      MESAJ 2: INFORMARE METEOROLOGICĂ […]

19 martie 2018, 4:59
 

E
Noros
-5°C
11 km/h
Perceput de temperatură: -8°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 81%
Vânt: 11 km/h E
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:21
Apus: 18:26
Prognoza 20 martie 2018
Zi
 

NV
Zăpadă
2°C
Vânt: 11 km/h NV
Rafale de vânt: 25 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Gheaţă
-3°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

 • 78.422 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team