Ultima ora
Publicat: joi, 13 februarie 2014

Supermarketuri închise în weekend?

Deputatul PNL Marin Anton a propus Comisiei de Agricultură ca supermarketurile să fie închise în weekend, de sâmbătă, de la ora 14.00, până luni dimineaţa. Marin Anton a motivat că asfel cetăţenii vor cumpăra produsele de la producătorii din pieţe, el însuşi fiind producător agricol. Anton uită, însă, că în pieţele româneşti nu prea găsim producători, ci intermediari. Pe de altă parte, propunera deputatului îi revoltă pe cetăţenii care obişnuiesc să facă cumpărăturile de la supermarket în weekend.

Nu este prima oara cand alesii vin cu o propunere de acest gen. S-a întâmplat si în urmă cu trei ani, dar s-a renunţat la ea dupa protestul reprezentanţilor supermarketurilor. In Italia a existat o lege de acest gen, însă după o anumită perioadă s-a abrogat, fiind contestată de populaţie şi de comercianţi.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>