Ultima ora
Publicat: vineri, 17 ianuarie 2014

Tăriceanu : “Băsescu nu mai are credibilitate”

Călin Popescu Tăriceanu, fost premier al României, a declarat, în cadrul emisiunii Realitatea Zilei că preşedintele Traian Băsescu este “complet decredibilizat, este la un nivel de încredere extrem de scăzut”. “Cred că România are o problemă serioasă care se numeşte justiţia. Dacă nu recunoaştem acest lucru, cred că greşim. Sigur că atitudinile unora dintre liderii politici importanţi par să nu fie dintre cele mai inspirate, în comentariile pe care le fac la adresa justiţiei şi, mai ales, ca urmare a unor decizii care nu ar trebui în niciun fel comentate, mai ales când sunt luate cu unanimităţi repetate. Cred că trebuie să acceptăm şi principiul independenţei justiţiei şi neutralităţii ei”, a spus Tăriceanu. Fostul premier a comentat şi declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la justiţie: “Chiar dacă problema este serioasă, ea nu poate să fie abordată de un preşedinte care, în urma referendumului de anul trecut, a suferit o prăbuşire extrem de serioasă în sondaje şi care e complet decredibilizat, este la un nivel de încredere extrem de scăzut care ar face ca orice alt lider politic într-o asemenea poziţie să îşi pună problema dacă mai rămâne în funcţie sau nu. Pentru că mesajele pe care le dă, poate unele corecte, nu mai au niciun fel de forţă de convingere, nu mai pot să reprezinte un punct de vedere pe care preşedintele să îl spună serios, să înţeleagă cetăţenii că ne confruntăm cu o problemă. Nu mai are credibilitate. Şi atunci, daţi-mi voie să vă spun că a ne raporta mai mult sau mai puţin la aceste discursuri şi declaraţii pe care le face preşedinte nu mai e de mare folos”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>