Ultima ora
Publicat: joi, 26 decembrie 2013

THE GUARDIAN: Cei mai buni 100 de fotbaliști ai lumii

Publicatia engleza The Guardian, a publicat traditionalul Top 100 al fotbalistilor in anul 2013.

In viziunea englezilor, Lionel Messi a fost cel mai bun jucator si in anul 2013, pe aceasta tema nascundu-se numeroase controverse. Deasemenea, a surprins si alegerea galezului Gareth Bale in primi 10 in dauna unor jucatori cu mult mai multe realizari decat el, precum neamtul Mesut Ozil sau olandezul Arjen Robben.

O alta surpriza este lipsa spaniolului Iker Casillas, cel care desi nu a aparat foarte mult in 2013, a facut-o excelent in partidele din Champions League.

Detalii pe sportmagazine.ro

Clasamentul interactiv

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>