Ultima ora
Publicat: luni, 20 februarie 2017

TINERIADA, ziua a 20-a: seara umbrelelor

Peste 3.000 de bucureșteni au înfruntat ploaia rece și vântul tăios din Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva Guvernului Dragnea-Grindeanu.

Oamenii au strigat zeci de minute „Demisia!” și au aprins lanternele telefoanelor mobile.

Circulația dinspre Șoseaua Kiseleff și Calea Victoriei a fost întreruptă la ora 20.30, fiind reluată în jur de ora 22.00.

Pe durata protestului, ploaia a căzut încontinuu, însă oamenii au continuat să scandeze, la fel ca și în serile precedente, împotriva guvernului, însuflețiți de un grup de toboșari și acompaniați de fluiere și vuvuzele: ‘DNA să vină să vă ia!’ ,’Zi de zi/Aici vom fi!’ , ‘Demisia!’ ,’Rezistăm/Nu plecăm’.

Cele mai active orașe:
* București …………….. 3.200
* Cluj-Napoca ………… 3.000
* Timișoara ……………. 1.500
* Sibiu ……………………… 600
* Iași ………………………… 250
* Brașov …………………… 100
* Galați …………………….. 100

Detalii pe AGERPRES

Protestul copiilor „Educație pentru democrație – Lecția de educație civică”


Protest la Cotroceni

 

Surse: Agerpres, Grigore Cartianu

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>