Ultima ora
Publicat: vineri, 21 februarie 2014

Turist britanic arestat pentru furtul unui diamant de 225.000 de dolari

Un turist din Marea Britanie a fost arestat, fiind suspectat de furtul unui diamant roz, în valoare de 225.000 de dolari, dintr-un magazin de bijuterii din Australia.

Matthew Osborne, în vârstă de 29 de ani, a fost acuzat de furtul diamantul roz Argyle, de la Diamond Gallery, din Cairns, Queensland.

Conform poliției, suspectul a fost văzut îndepărtându-se de locul faptei, pe o bicicletă, vineri, la ora 11.00.

Diamantul se afla încă în cutia sa când a fost furat din magazinul specializat în diamante roz, rare, unele dintre acestea ajungând la valoarea de un milion de lire sterline.

Diamantele roz sunt, în medie, de douăzeci de ori mai scumpe decât cele albe.

Piatra furată avea 0,31 carate.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>