Ultima ora
Publicat: luni, 20 mai 2013

UB 40 și Deep Purple, la Cluj, pe cea mai mare scenă din România

Cluj Arena Music Fest are loc la Cluj-Napoca în 7 și 8 iunie 2013. În 7 iunie, pe scena va urca legendara trupă rock Deep Purple, iar în deschidere vor cânta cei de la Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul. Concertul Deep Purple face parte din turneul mondial, de promovare a noului album – Now What?! – lansat in aprilie. A doua zi, pe scenă vor urca UB 40, iar în deschidere Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică jr. şi Antonia.

 Cluj Arena Music Fest folosește cea mai mare scenă din România. Montarea acesteia va începe în 29 mai. Potrivit organizatorilor, platforma scenei are 27 m deschidere, 18 m adâncime și 2,4 m înălțime (de la pământ), iar cupola are 30 de m deschidere și 15 m înălțime.

 Gazonul stadionului va fi protejat și el, la fel ca în anii trecuți, cu un material special (grass cover) care lasă iarba să respire. De protecție va beneficia și pista de atletism din jurul suprafeței de joc a stadionului.

 Biletele pentru cele două zile de concerte pot fi cumpărate online, de pe myticket.ro, sau de la punctele de vânzare din Iulius Mall și Polus Shopping Center din Cluj-Napoca. Prețul biletelor variază între 65 de lei şi 250 de lei, în prima seară, şi între 45 de lei şi 200 de lei în cea de-a doua seară. Pot fi cumpărate și abonamente pentru ambele zile de concert, prețul lor fiind între 85 şi 350 de lei, în funcție de zona aleasă.

 Organizatorii se așteaptă de la 25-30.000 de spectatori pentru fiecare seară a concertelor.

Sursa: Clujul Liber

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>