Ultima ora
Publicat: luni, 23 decembrie 2013

Un Boeing 747 a lovit cu aripa o clădire de pe aeroportul din Johannesburg

Un avion Boeing 747 al companiei British Airways a lovit cu aripa, duminică seara, o clădire de pe aeroportul internațional Oliver Tambo din Johannesburg, patru persoane fiind rănite în urma impactului, relatează AFP.

Avionul, la bordul căruia se aflau 202 persoane, cu destinaţia Londra Heathrow a ales o pistă prea îngustă pentru anvergura sa şi „aripa dreaptă a aparatului a lovit o clădire de birouri”, a explicat luni un purtător de cuvânt al autorităţii pentru aviaţia civilă din Africa de Sud (CAA), Phindiwe Gwebu.

Turnul de control „le-a indicat o pistă de circulaţie, dar au ales alta. Au luat una proastă”, a precizat Gwebu.

Patru persoane care se aflau în clădire au fost rănite uşor.

Luni dimineață, avionul era în continuare consemnat la sol.

 

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>