Ultima ora
Publicat: vineri, 27 decembrie 2013

Un nou ”trend” în ale slăbitului: vată îmbibată cu suc de portocale

Pentru a fi slabe precum modelele care apar pe coperțile revistelor, adolescentele mănâncă vată îmbibată cu suc de portocale. O înmoaie în suc și apoi o mănâncă să aibă impresia că se satură.

Pe Facebook s-au creat grupuri de susţinere a acestei metode, iar pe internet circulă videoclipuri despre acest regim.

Fenomenul este unul extrem de periculos, specialiștii arătând că tinerele care fac această experiență riscă să se sufoce prin obstrucționarea tractului intestinal, ca să nu mai punem la socoteală importanța consumului de alimente care este vital.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>