Ultima ora
Publicat: duminică, 15 decembrie 2013

UNPR, reînscris la tribunal cu peste 350.000 de semnături!

Președintele progresiștilor, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la lucrările Conferinței Naționale desfășurate la Palatul Parlamentului, că Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a reînscris partidul la tribunal cu peste 350.000 de semnături.

”Recent, Uniunea Națională pentru Progresul României a reînscris partidul la tribunal, cu peste 350.000 de semnături. Tot acest parcurs pe care UNPR l-a avut ca partid ne face să privim cu speranță spre anii care vin. Suntem mai puternici, suntem mai uniți și suntem mai pregătiți să facem față viitoarelor competiții electorale. (…) Însă, știți bine că fără muncă nu se poate realiza nimic. Speranța nu garantează succesul, ci doar efortul susținut, preocuparea constantă pentru oameni și implicarea în tot ceea ce înseamnă viața comunității. Să mergem între oameni și să le vorbim despre ce am făcut și despre ce dorim să facem în continuare. Să luăm de la ei problemele, întrebările, temerile și să le găsim soluții. Asta înseamnă să ne facem datoria față de cei care ne-au votat. Și asta înseamnă să ne respectăm cuvântul dat în fața electoratului nostru, pentru stabilitate, pentru unitate, pentru România puternică”, a declarat Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat de presă.

La Conferința Națională a UNPR au participat președintele PSD, premierul Victor Ponta, delegați din cele 41 de județe și din cele șase sectoare ale municipiului București, parlamentari, consilieri locali și județeni.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>