Ultima ora
Publicat: marți, 12 martie 2013

Vanghelie, în vizită la Năstase

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie a dezvăluit luni seară, în cadrul Conferinței de alegeri a organizației PSD Sector 2, că în urmă cu două săptămâni a fost în vizită la fostul premier Adrian Năstase, fiind însoțit de deputatul Eugen Bejinariu. Vanghelie a relatatat că Năstase i-a făcut cadou ultima sa carte, „Reprezentarea României la Uniunea Europeana în contextul reglementărilor interne și europene”. Vanghelie a declarat că după „ce s-a uitat un pic pe ea” a tras concluzia că fostul prim ministru „este într-adevăr o instituție”. „Să vă spun un secret. Am fost acum două săptămâni la dânsul, în vizită. Am fost cu colegul meu, cu domnul Bejinariu. Și mi-a dat și ultima carte pe care a scris-o. M-am uitat un pic pe ea și într-adevăr, este o instituție Adrian Năstase. Pur și simplu”, a arătat primarul Sectorului 5. Acesta a mai spus că locul lui Adrian Năstase e în PSD. „Organizaţia de Bucureşti are datoria să spună că îl aşteptăm în organizaţie și să putem să începem o activitate politică împreună și sub conducerea lui Adrian Năstase”, a subliniat Marian Vanghelie. În trecut, acesta a girat încercările de excludere din PSD ale lui Adrian Năstase, din timpul când la șefia partidului se afla Mircea Geoană. Comportamentul filialei București de la acea vreme l-a determinat în final pe Adrian Năstase să se transfere la organizația Prahova din PSD. Recent, Adrian Năstase a transmis prin intermediul europarlamentarului Cătălin Ivan, că dacă se va mai întoarce în viața politică, va reveni în PSD Sector 1, filială din care a făcut parte înainte de transferul la Prahova.

A.M.PRESS

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>