Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 22 februarie 2014

Victorie impresionantă în Six Nations

Victorie mare pentru Țara Galilor în fața ” Cocoșilor Galici”, în prima dispută din acest turneu a acestor două echipe, în urma înfrângerii suferite în fața Irlandei.

După ce a fost decimată moral, în urma înfrângerii usturătoare de la Dublin în fața Irlandei, Țara Galilor a reușit o victorie surprinzătoare în ce-a de-a treia etapă a turneului contra Franței, echipa de pe primul loc în clasament, cu scorul de 27 la 6. Franța nu a mai reușit să își impună jocul și pe Millenium Stadium, așa cum a făcut-o și în primele două partide, cu Italia și respectiv Anglia de pe teren propriu, pe care le-a câștigat, a intrat la cabine condusă cu scorul de 20 la 6 în favoarea galezilor.

Pauza nu și-a spus cuvântul în jocul Franței, aceasta nereușind să-i oprească pe adversari în drumul spre terenul de țintă, a mai fost penalizată cu încă un eseu, scorul ajungând la 27-6 pentru galezi.

Până la următoare etapă care se va disputa tot în deplasare, pe Murrayfield În Scoția, Franța va trebui să-și pună la punct jocul pentru a obține victoria.

Alexandru CĂLUGĂRU

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>