Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 15 februarie 2014

Victorie pentru Roș-albaștri!

Steaua București, câștigă prima restanță împotriva echipei din Chiajna fără nicio emoție. Roș-albaștri, conduși în teren de către Pintilii lăsat căpitan după plecarea lui Alexandru Bourceanu și susținuți de o mirifică galerie, au reușit să deschidă scorul foarte rapid prin Varela în minutul 9.
Golul 2 nu s-a lăsat mult aștepat, iar în minutul 32 Alexandru Chipciu a reușit să majoreze scorul. Transferul reușit de Steaua în această iarnă de la Vaslui, Lucian Sanmartean, a reușit să debuteze cu gol în primul său meci la echipa din Ghencea, reușind să-și ducă echipa la cabine cu un neverosibil 3-0.
În repriza a doua, steliștii impinși de la spate de galerie au oferit multe faze frumoase la poarta echipei din Chiajna. Presiunea pusă pe goolkeeper , de către steliști, și-a spus cuvântul, iar în minutul 59, Alexandru Chipciu reușește să facă dubla cu un șut la care portarul a avut foarte puține reacții. Până la final, steliștii au dominat dar nu au mai reușit să înscrie și golul 5.

Alexandru CĂLUGĂRU

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>