Ultima ora
Publicat: miercuri, 27 martie 2013

Ziua Națională a Programului Operațional pentru Sprijinirea Politicii Tehnologiei Informației și Comunicațiilor 2013

Ministerul pentru Societatea Informațională organizează Ziua Națională de Informare privind Programul Operațional pentru Sprijinirea Politicii Tehnologiei Informației și Comunicațiilor – „The Information Communication Technologies Policy Support Programme” (ICT PSP), în data de 28 martie și, respectiv, 29 martie 2013 la sediul din Bvd. Libertatii, nr. 14. Acesta reprezintă o componentă a Programului de Competitivitate și Inovare prin preluarea la scară largă a tehnologiei informației și comunicațiilor de către cetățeni, administrația publică și mediul de afaceri, în special IMMuri.

Evenimentul are ca principal obiectiv diseminarea informațiilor privind domeniile majore de interes pentru care se poate obține finanțare prin intermediul acestui program, modalitatea de depunere a unei aplicații, condițiile de formare a parteneriatelor, alături de exemple de bune practici precum și informații privind suportul financiar oferit de Comisia Europeană pentru fiecare axă de interes a programului. Evenimentul este organizat cu sprijinul Directoratului General DG CONNECT al Comisiei Europene.

În data de 28 Martie 2013, Doamna Annalisa BOGLIOLO, European Commission, DG CONNECT, Programme Coordination Unit, va prezenta informații privind apelul de propuneri lansat de Comisia Europeană pentru anul 2013 și va raspunde la întrebările privind diferite arii de interes.

În data de 29 martie 2013 vor fi prezentate Proiectele Pilot la Scară Largă la care România participă în calitate de partener, precum și alte exemple de succes în implementarea Programului Comunitar CIP ICT PSP la nivel național.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>