Pictorul de Negru ELIAN BĂCILĂ la Salonul Național de Artă Medievală

În perioada 16.09.2019 – 01.10.2019 s-a desfășurat la București  ediția a Xll a Salonului Național de Artă Medievală, la  ARCUB, Hanul Gabroveni.
Salonul Național s-a bucurat și de această dată de prezența PICTORULUI DE NEGRU AL ROMÂNIEI  – ELIAN BĂCILĂ, invitat pentru a treia oara de curatorul evenimentului, artistul plastic Răducu Marin.

De această dată, artistul a expus o o pânză gigant din noua perioadă de creatie din anul 2019: lucrarea GENERATOR DE ENERGIE  – Izvorul Luminii, care s-a bucurat de o largă apreciere atât din partea publicului din România, cât și de pe alte continente.

Dintre artiștii plastici prezenți la Salonul Național amintim doar câțiva din cei o sută care au fost prezenți: Nicolae Sava, Dan Constantinescu Cocoru, Răducu Marin, Draie Samar și Ammar Alnahhas din Siria, Teodor Vescu, George Costea, Cârstina de la Studina, precum si criticul de artă Marius Tița. De asemenea, au trecut pragul Salonului actorul Victor Yila și actrița Anca Pandrea.
Pictorul de Negru al României ELIAN BĂCILĂ pregătește pentru luna noiembrie o expoziție la Paris și o alta în Michigan – Kalamazoo în Statele Unite ale Americii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.