Apel către toți iubitorii de tot ce este frumos, către toți iubitori de pace!

În aceste zile traumatizante suntem puși în fața unei situații desprinsă parcă din cărțile îngălbenite ale istoriei, ce nu credeam că se vor mai rescrie vreodată.

Oameni nevoiți să-și părăsească casele și să abandoneze totul pentru a fugi din calea războiului din Ucraina, au nevoie de ajutorul nostru!

Drept urmare, lansăm acest apel umanitar către întreaga comunitate academică, comunitatea artistică, asociații studențești, colaboratori, prieteni, pentru strângere de  produse de primă necesitate pentru ajutorarea refugiaților care ajung în vămile de la granița de nord si de est a României.

Produse alimentare ambalate neperisabile: apa, ceai, cafea, cereale, supe instant, biscuiți, alimente vidate, dulciuri vidate, conserve de carne și pește.

Articole de igienă: alcool sanitar, periuțe dinți, pastă dinți, săpunuri, scutece copii etc

Cei care doresc să doneze o pot face la Casa de Cultură a Studenților București, Calea Plevnei,  nr.  61, sect.1, București (Zona Eroilor, în spatele Operei Române) zilnic în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Produsele colectate vor fi predate autorităților sau direct transportate în locurile de prim ajutor. Vă așteptăm pe toți cei dornici de implicare!

Implică-te! Cei de lângă noi au nevoie de ajutor! Acțiune derulată de Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti

Persoana de contact: Paul Bordaș 0722 294 283

paulbordas@yahoo.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.