CFR: Kubinschi Florian Raimund, ales preşedinte al Consiliului de Administraţie

Compania Natională de Căi Ferate “CFR” SA informează că domnul Kubinschi Florian Raimund a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Consiliul de Administratie (CA), din componenţa căruia fac parte Kubinschi Florian Raimund, George Micu, Enache Jiru și Sebastian Tcaciuc a fost numit de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pe 15 aprilie 2013, conform prevederilor OUG nr 109/2011.

Florian Kubinschi activează în domeniul bancar, unde deţine funcţia de vicepreşedinte la Volksbank, domeniu în care domnia-sa a mai ocupat posturile de vicepreședinte executiv MKB Romexterra Bank şi CFO Banca Ţiriac, devenită ulterior HVB Ţiriac.

Echipa managerială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA va continua programul de eficientizare a activităţii companiei, prin aplicarea de măsuri legislative şi administrative, astfel încât să fie respectate angajamentele asumate de Guvernului României în faţa instituţiilor internaţionale.

În perioada următoare AGA va numi un nou membru pe postul rămas vacant prin demisia domnului Sorin Mîndruţescu, din lista persoanelor propuse de consultantul SC PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David şi Baias S.C.A. şi George Butunoiu Group SRL.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.