Expoziția Felină Internațională de Primăvară, SofistiCAT

Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, va găzdui peste 250 de pisici din toate colțurile lumii. Acestea vor putea fi admirate în data de 1-2 aprilie, la Romexpo, București, Pavilionul C6.

Vor defila prin fața juriului prestigios numeroase pisici din rasele: Persană, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Albastru de Rusia, Siameză, Sphynx etc.

Expoziția se va deschide, în ambele zile, între orele 10:00-18:00 și va avea ca punct culminat concursul BEST IN SHOW. Pisicuțele se vor întrece atât sâmbătă, cât și duminică în marea finală, pentru a ocupa un loc pe podium. Câștigătoarele vor primii de la sponsorii concursului hrană și accesorii pentru pisici.

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile și produse și accesorii destinate atât pisicilor( hrană, joacă etc.), cât și bijuterii, tricouri, face-painting pentru iubitori acestora. De asemena, vizitatorii pot participa și la o tombolă specială având ca premii centre de joacă pentru pisici.

Tot în cele două zile ale expoziției se va desfășura și Campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadru căreia se vor strânge donații, în bani sau hrană, pentru animalele din adăposturi. De asemenea, Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate pentru cine dorește să adopte un mic prieten jucăuș.

Prețul biletului este de 10 lei, pensionari au redus la 5 lei, iar copii sub 12 ani au acces gratuit.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.