Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Fotomodel internațional și cîntăreață de succes

Publicat: joi, 05 martie 2020

Cu siguranță reputatul artist fotograf  Marius Bărăgan a știut să surprindă, cu talentul său binecunoscut, feminitatea și senzualitatea frumoasei artiste Luminița Kalmar.

Înainte de a deveni un fotomodel extrem de apreciat, inclusiv peste hotare (în special în Italia), prima și statornica ei pasiune a fost muzica ușoară.

Absolventă cu merite deosebite a Școlii Populare de arte din Capitală, Luminița Cișmigiu, cum se numea înainte de căsătorie, a participat cu mult succes la numeroase spectacole, debutul făcîndu-l la o competiție de frumusețe și talent a liceelor bucureștene, în fața a 6000 de spectatori entuziaști care au umplut pînă la refuz Palatul Sporturilor și Culturii.

După aceea a înregistrat multe melodii, a apărut în zeci de concerte importante și a fost laureată la două dintre cele mai puternice competiții de muzică ușoară din țară, festivalurile ”Trofeul tinereții” de la Amara (Ialomița) și ”Aurelian Andreescu”.

Concursul închinat marelui cîntăreț dispărut s-a desfășurat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, în cadrul acestuia lansîndu-se cîteva din vedetele noastre autentice, cum ar fi Paul Surugiu Fuego, Paula Seling, Anda Adam, Mihai Trăistariu.

După ce un timp s-a dedicat creșterii fiului ei Mario, Luminița Kalmar s-a decis să revină pe scena muzicală, intenționînd să abordeze nu doar muzica ușoară, ca înainte, dar și romanța, dorința ei fiind să ajungă pe scena festivalurilor celebre ale genului, cum ar fi ”Crizantema de aur” de la Tîrgoviște sau ”Te-aștept pe-același drum” de la Zlatna (jud. Alba).

 

În acest scop ea intenționează să reia colaborarea cu compozitorii Daniel Alexandrescu (de la K1) și Ovidiu Komornyik, cu atît mai mult cu cît acesta din urmă a fost anul trecut laureat la ”Crizantema de aur” cu o romanță pe versuri de Carmen Aldea Vlad.

După ce a apărut de numeroase ori în paginile cotidianului ”Ultima oră” și pe coperta revistelor ”Actualitatea Muzicală” sau ”Sănătatea noastră” și Rebus, Luminița Kalmar are toate atu-urile pentru a-și relua cariera de mare succes. În acest scop își menține anatomia de vis prin exerciții cotidiene la sală, fiind un exemplu viu pentru femeile mai tinere.

 

   Octavian URSULESCU

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=112743

Publicat de la data mart. 5 2020. Categorii ARMONII ȘI DISONANȚE by TAVI URSULESCU.

Zona comentariilor

Meteo în țară

14 iulie 2020, 15:50
 

SSE
Predominant însorit
25°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 27°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 35%
Vânt: 4 km/h SSE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 3
Răsarit: 5:44
Apus: 20:58
Prognoza 15 iulie 2020
Zi
 

S
Predominant însorit
28°C
Vânt: 4 km/h S
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 9
Noapte
 

E
Parţial înnourat
16°C
Vânt: 0 km/h E
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 9
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 310.463 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team