Gigi Becali a obţinut drept de muncă în închisoare

Gigi Becali a obținut dreptul de a munci în închisoare sau în afara penitenciarului, cu pază, după ce judecătorii au admis, joi, contestația depusă de acesta în acest sens.

Pe de altă parte, magistrații au decis să respingă celelalte două cereri ale lui Becali, cea de regim deschis și cea de cinci zile de libertate pentru a-și vedea soția și fiicele.

Decizia instanței este definitivă.

Astfel, Becali rămâne cu regimul semideschis, acesta obținând anularea sancțiunii date de judecătorul delegat.

Finanţatorul Stealei a contestat la instanţă decizia din luna august a judecătorului delegat prin care i s-a interzis să muncească o lună, după ce a folosit cartela telefonică a unui alt deţinut din Penitenciarul Jilava. Abaterea disciplinară îl împiedica pe Becali să ceară să iasă câteva zile din închisoare, pentru a-şi vedea familia.

„Am cinci luni şi jumătate de puşcărie. Eu vreau să merg să îmi văd familia. Eu, dacă nu aveam incidentul acesta, având purtare bună, puteam să iau regim deschis. O simplă decizie a dumneavoastră înseamnă cinci zile de libertate. Vreau să mă duc acasă să îmi văd soţia şi fetele. (…) La noi, la machedoni, doar bărbaţii merg la penitenciar, la vizite. Nu mi-am văzut soţia şi fetele de cinci luni. Nu mai ştiu cum arată”, a cerut Gigi Becali, în faţa instanţei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.