Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Împreună reușim să facem multe fapte bune

Publicat: joi, 30 aprilie 2020

 

 

 

Pe parcursul anilor, Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecție Socială prin Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA, i-a sprijinit pe cei nevoiași în numeroase rânduri, oferind ajutoare sub formă de alimente și produse igienico sanitare.

Printr-un efort comun al tuturor colegilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA implicate în acest proces (voluntarii, asistenții sociali, sponsorii si oamenii cu suflet mare) am reușit să oferim mici bucurii unor categorii de persoane cu posibilități financiare reduse sau care întâmpină diferite probleme sociale.

Cele mai multe ajutoare au fost oferite în ultimii ani persoanelor defavorizate și bătrâni neajutorați (care și-au exprimat recunoștința de fiecare dată când au primit ajutorul nostru.

Colaborarea cu Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, a început în anul 2019, oferind alimente și produse igienico sanitare, pentru bătrâni și persoane defavorizate din medii rurale cât și persoane cu dizabilități care se află în acest moment Este admirabil.

Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale prin Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții AEDOPS ROMÂNIA prin reprezentantul sau legal, domnul Mihai Căldăraru în calitate de Director General mulțumește profund de mult pentru sprijin tuturor celor care sau implicat în Campania Umanitară De Mână cu Bunicii!

Astăzi cu ajutorul bunului Dumnezeu și domnul Iisus Hristos, cu implicarea Părintelui Andrei Simene, preot misionar cu sprijinul lui Mihai Căldăraru, director General la Direcția Generală de Asistenta Sociala Persoane cu Dizabilitati, Protectia Copilului si Adoptii – Romania si domnul Muti George Laurențiu in calitate de Consilier au fost distribuite în parohia Axintele, Judetul Ialomita,pachete cu alimente si bunuri de primă necesitate.

Beneficiarii au fost persoane defavorizate din această parohie pentru care ajutorul a reprezentat un motiv de o aleasă bucurie alături de cea pe care Sărbătoare Învierii a creionat-o în viețile acestora.Imi doresc cu ajutorul bunului Dumnezeu!

Sa ajut si alte persoane defavorizate din medii rurale. Dumnezeu să vă ocrotească și multă sănătate pe toată lumea!

Sursa: stiridinsursebuzau.ro

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=113298

Publicat de la data apr. 30 2020. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

9 iulie 2020, 5:52
 

N
Predominant senin
16°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 17°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:40
Apus: 21:01
Prognoza 10 iulie 2020
Zi
 

SE
Soare
32°C
Vânt: 4 km/h SE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 9
Noapte
 

ESE
Senin
17°C
Vânt: 4 km/h ESE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 9
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 309.436 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team
Gay Cams Livejasmin.com Wpadvanced Newspaper Theme