Jurnal de Călătorie (2)

Zilele petrecute în Erevan, capitala Armeniei, au fost benefice și utile pentru Filiala OADO-ECOSOC-ONU, aflată sub conducerea Directorului general de drepturile omului, domnul Hamlet Minasyan, și a familiei dumnealui.

Filiala OADO-ECOSOC-ONU din Erevan se bucură de un sediu modern, spațios și bine echipat, care oferă o locație ideală pentru o echipă dedicată susținerii drepturilor omului.

După ce am petrecut cinci zile frumoase și productive în capitala Armeniei, am hotărât să plec spre Egipt, spre orașul Sharm El-Sheikh.

Scopul acestei vizite era de a mă reîntâlni cu niște prieteni și colegi apropiați, cu care colaborăm în cadrul OADO-ECOSOC-ONU.

Întâlnirea urma să fie una importantă, deoarece trebuia să discutăm despre proiectele viitoare ale organizației noastre și despre modul în care putem colabora pentru a le duce la bun sfârșit.

Însă, din păcate, planurile noastre inițiale s-au schimbat atunci când am aflat că nu voi putea să mă întâlnesc cu Prim-ministrul statului Saint Penn din zona Caraibilor, fostele insule Virgine, care este și Director general al OADO-ECOSOC-ONU de la Londra pentru Marea Britanie. Acesta din urmă a fost nevoit să plece de urgență în SUA, la părinții săi. Deși această schimbare neplăcută de planuri a fost un dezamăgire, am continuat să fim hotărâți să profităm la maximum de această vizită în Egipt și să discutăm cu cei cu care ne-am întâlnit despre alte oportunități de colaborare în viitor.

De asemenea m-am întâlnit cu prietenii mei, inspectori șefi de drepturile omului, Ciprian Gabriel Ciceu și asistentul meu, Adrian Ioan Buda, care cu echipa lui formată din: Alex Dorel Sala – fotograf, Matache Sabrina – asistent manager, Olariu Marius – asistent manager, Andreea Kiseleff – coordonator administrativ, George Mitar – videograf,  a organizat un eveniment, cu participarea a circa 200 de persoane, sosite din diferite colțuri ale lumii.

În afară de ceea ce am menționat anterior, aș dori să vă spun că am fost invitat de Ciprian Ciceu la un eveniment special și bine organizat de Adrian Buda, omul orchestră, care a fost responsabil pentru organizarea și desfășurarea întregului eveniment.

Totul s-a desfășurat în conformitate cu dorințele și opțiunile lui Ciprian, care este conducătorul unei companii ambițioase și care intenționează să reconsidere și să ofere o nouă direcție în lumea finanțelor, a criptomonedelor, a aurului, precum și a metalelor și pietrelor prețioase.

Ciprian este o persoană care, cu deosebită meticulozitate, a studiat această nouă variantă în lumea finanțelor. După ani de cercetare, el a reușit să creeze un imperiu financiar de succes, al cărui mentor și profesor este chiar el însuși.

Numele emblematic al companiei sale este MAINET, iar Ciprian poate fi mândru că a reușit să aibă în jur de 100.000 de adepți din întreaga lume. Prin politica eficientă de investiții pe piețele bursiere din întreaga lume, el a contribuit la creșterea prosperității vieții acestor adepți.

Până la o viitoare întâlnire, să auzim numai de bine, cu zile senine și pline de fericire. (Va urma)

 

Lord Sir Florentin SCALEȚCHI

Prof.univ. dr.

Foto: pixabay.com

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.