LIDIA FECIORU, bioenergoterapeut, specialist în medicină alternativă și neconvențională, invitată de onoare la Gala ”SENIORI de COLECȚIE”

Celebrul bioenergoterapeut, astrolog, specialist în medicină alternativă, terapie bioenergetică, parapsihologie și vindecare holistică, LIDIA FECIORU este invitata specială a celei de-a XIX-a ediții a Galei SENIORI de COLECȚIE, un eveniment de tradiție organizat de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, condusă de Alexandra Dobre!

Evenimentul va avea loc vineri, 12 aprilie 2024, ora 17:00, la Sala LUCEAFĂRUL (Strada Ion Ghica nr. 3) și va fi moderat de jurnalista Mihaela Bîrzilă.

LIDIA FECIORU s-a născut în 1962, în satul Orhei din Republica Moldova și a crescut într-o familie modestă de țărani, cu patru copii, toate fete.

La vârsta de 18 ani, s-a căsătorit, devenind mamă a doi copii; din păcate, primul său mariaj s-a destrămat rapid și a trebuit să facă față diverselor situații dificile, încercări și nejunsuri de la o vârstă fragedă.

A hotărât să-și croiască propriul drum în viață; pentru a-și putea întreține familia, a fost mai întâi coafeză (a lucrat timp de 6 ani), apoi bibliotecară, secretară la o editură, director de casă de cultură, dar a urmat cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență.

Atrasă de lumea artistică, a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film, dar, datorită harului său și realelor sale calități bioenergetice și extrasenzoriale și din dorința de a cunoaște și a înțelege mai profund viața și natura umană, a urmat la Moscova cursurile lui Ignatenko, un renumit parapsiholog ucrainian.

”Au avut un impact semnificativ asupra percepției mele în ceea ce privește realitatea înconjurătoare și potențialul uman. Acea experiență m-a marcat profund și a constituit o piatră de temelie în evoluția mea spirituală și profesională ulterioară” – spunea Lidia Fecioru care și-a urmat pasiunea pentru științele medicale și a absolvit Facultatea de Medicină de la Chișinău.

În timp ce urma cursurile Facultății de Medicină, Lidia Fecioru a realizat că are cu adevărat un har aparte.

”Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut acolo că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Le știu, pur și simplu!”.

În anul 1991, s-a stabilit în România, mai întâi la Iași, unde a fost secretară la o editură, apoi la București, unde și-a dezvoltat propria afacere în domeniul terapiei și medicinii alternative. Și-a deschis propriul cabinet oferind servicii de terapie bioenergetică și de vindecare holistică. Are o fundație care-i poartă numele.

”Terapia cu bioenergie se adresează atât oamenilor sănătoşi, în scop profilactic, pentru eliminarea stresului, înlăturarea oboseii, prevenirea îmbolnăvirilor, cât şi celor care suferă de diverse afecţiuni, în scop curativ, bioenergia accelerând vindecarea în afecţiuni multiple– Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este binecunoscută și datorită aparițiilor sale televizate, fiind invitata diverselor emisiuni TV, unde împărtășește publicului cunoștințele și experiența sa în domeniul parapsihologiei și al dezvoltării personale.

Ea este, cităm, ”o sursă de inspirație cei care își caută echilibrul și vindecarea într-o lume agitată și plină de provocări”.

La un moment dat, Lidia Fecioru a avut de dus o luptă personală cu problemele de greutate: ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme, dar a hotărât să-și schimbe radical stilul de viață și să adopte o alimentație sănătoasă și echilibrată.

A reușit să slăbească 30 de kilograme în mai puțin de un an: ”Cel mai important lucru, atunci când dorești să slăbești, este să îți ții poftele în frâu. Mai mult, la nivel psihic trebuie să fie ordine, iar aceasta se va răsfrânge și în viața reală”.

Astăzi, Lidia Fecioru, mamă și bunică, este recunoscută drept unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniul sănătății alternative din România, cu o carieră impresionantă și o reputație solidă.

Prin dăruirea și pasiunea sa pentru cunoaștere și pentru ajutorarea celorlalți, a reușit să inspire și să influențeze viața a numeroase persoane, oferindu-le speranță și soluții în fața diverselor provocări și suferințe ale vieții moderne.

„SENIORI de COLECȚIE” este un proiect inițiat și organizat de  Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, cu scopul de a aduce în centrul atenției pe marile personalități care au contribuit la promovarea și valorificarea imaginii României și care au influențat în bine zeci de generații.

Primele ediții le-au avut ca invitate de onoare pe multipla campioană olimpică ELISABETA LIPĂ şi pe marea Doamnă a Muzicii Ușoare românești, STELA ENACHE. A urmat, ca invitat la cea de-a III-a ediţie, Gen.Lt.(rtr) Dr.Ing. DUMITRU DORIN PRUNARIU, primul român și singurul care a zburat în spaţiul cosmic; apoi au fost invitați marea actriţă de teatru și film MAIA MORGENSTERN, Manager al Teatrului Evreiesc de Stat, Prof.Dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, celebrul artist GRIGORE LEȘE, marea interpretă de muzică ușoară CORINA CHIRIAC, îndrăgita interpretă de muzică populară MARIA DRAGOMIROIU, Prof.Univ.Dr. DAN MIRCEA ENESCU și celebrul prezentator OCTAVIAN URSULESCU, cel care a avut la rândul său alți patru invitați de onoare – Petre Geambașu, Doina Spătaru, Vasile Menzel și Natalia Guberna, Academician Profesor Doctor LEON DĂNĂILĂ, personalitate remarcabilă a Neurochirurgiei româneşti şi mondiale, pe celebrii actori ILEANA POPOVICI și ADRIAN TITIENI.

La cea de-a XIV-a ediţie invitat de onoare a fost binecunoscutul şef de orchestră, solist şi instrumentist, PETRE GEAMBAŞU, la ”Ceas aniversar80 de ani de viaţă şi 60 de ani de carieră artistică”!

Ediţia a XV-a, aniversară, l-a avut ca invitat pe Generalul Maior Aviator (Rtr) RADU THEODORU, veteran de război, la vârsta de 100 ani, iar la ediția a XVI-a invitat de onoare a fost Marele Maestru Internaţional la Şah, FLORIN GHEORGHIU (80 ani).

La cea mai recentă Gală SENIORI de COLECȚIE care a avut loc pe 14 martie 2024, invitată de onoare a fost FLORICA IONIȚĂ (93 de ani), prima femeie parașutist, brevetată după cel de-al Doilea Război Mondial, fost pilot, instructor și controlor de trafic aerian.

”Consider că, prin acest proiect atât de special, putem schimba împreună percepții și putem influența destinele generațiilor de azi și de mâine.

Mii de tineri, dar și persoane vârstnice au avut ocazia să întâlnească și să asculte confesiunile unor oameni deosebiți care au contribuit prin munca lor, prin dăruire, pasiune, respect față de societate și de semeni, la promovarea imaginii României pretutindeni în lume.

Fiecare ediție a Galelor Seniori de Colecție a contribuit la construirea unor punți între generații care au avut ocazia să îi cunoască și să dialogheze cu importanți oameni de cultură, artă și știință, cu mari artiști și mari campioni, cu medici, profesori și veterani de război, uriașe valori ale României, exemple demne de urmat pentru noi toți” – Alexandra Dobre, Președinta Asociației Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în organizarea acestui eveniment:

SPONSOR GOLD: CATENA – Farmacia Inimii

Parteneri susținători: Fundația CRUCEA ALB – GALBENĂ România, Fundaţia TZMO România

Parteneri media: TVR, Ziarul News, România TV, Agerpres, Ultima Oră, Amos News, Metropola TV,  Tonica Group, Național TV, stiripesurse.ro, Radio România, revista Actualitatea Muzicală a UCMR, revista Cariere, Ziarul de Investigații, Profi24 TV, Ziarul News, ziarul Profit, Click!, Nova Media, Phoenix Media, Tele7abc, Sănătatea TV, GMR Media

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.