Micii şahisti din Sectorul 6 participă la turneul de la Eforie Nord

    Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, un număr de 11 copii beneficiari ai Programului ”Lumea celor 64 de pătrate” vor participa în perioada 26 august – 02 septembrie 2013 la Concursul Internaţional de şah Memorial Cristian Gheorghe – Turneul Centrocoop, ediţia a XXVI-a, care se desfăşoară în staţiunea Eforie Nord.
Cu vârste între 8 şi 14 ani, copiii se află în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, fiind incluşi în programul de pregătire şahistă care se derulează la nivelul comunităţii în scopul promovării talentelor şi prevenirii situaţiilor de risc la copii şi adolescenţi.
Sub denumirea ”Lumea celor 64 de pătrate”, programul are peste de 60 de beneficiari, copii şi adolescenţi, care participă la cursuri de şah de două ori pe săptămână, sub îndrumarea unor antrenori cu palmares bogat, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6.
Cei 11 mici şahisti au mai participat la ediţiile din 2011 şi 2012 ale competiţiei de la Eforie Nord, când au obţinut rezultate meritorii.
Împărţit pe două secţiuni – începători şi avansaţi – concursul din acest an va începe la orele 10.00, atunci când iubitorii sportului minţii, copii cu vârste între 6 şi 14 ani, se vor înfrunta în faţa tablelor cu 64 de pătrate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.