Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Sibienii, premiaţi “pe capete” la Hermannstadtfest

Publicat: joi, 29 iunie 2017

S-a încheiat cea de-a cincea ediţie a Festivalui Internaţional HermannstadtFest. Evenimentul, care s-a dovedit un mare succes, a reunit un număr de peste 100 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, care au concurat la următoarele secțiuni: muzică populară vocal/instrumentală, muzică ușoară, secțiunea Remember Laura Stoica și secțiunea Portret de artist – Adrian Ordean. Trofeul HermannstadtFest la secţiunea Muzică Uşoară a mers la Lupeni la Andreea Dalia Dobre . Trofeul HermannstadtFest la secţiunea Muzică populară  l-a adjudecat Nicoleta Codruţa Matei din Bălan. Trofeul HermannstadtFest Internaţional l-a cucerit Carmelina Burdeliuc din Bălţi -Rep. Moldova. Premiul de excelenţă HermannstadtFest ( cea mai mare medie după Trofeu) a fost obţinut de Ana Alexandra Vânatoru din Sibiu. S-au acordat două premii de excelenţă pentru cea mai bună interpretare a unei piese românesţi -Denisa Pârvu din Călarasi şi Vasilia Stoichkova din Bulgaria. Premiul de excelentă Laura Stoica a fost obtinut de Andreea Cimbala din Miercurea Ciuc, iar Premiul de excelentă Adrian Ordean a fost obţinut de Theodor Andrei din Bucureşti. Ca în fiecare an,  s-au acordat Trofeul Învingătorilor copiiilor cu dizabilităţi si Trofeul Optimiştilor copiilor aflaţi în asistenţă socială.

Din Sibiu au participat 14 concurenţi, iar 11 dintre ei au câştigat premii respectiv, Ana Alexandra Vânătoru- Premiul de excelenţă Hermannstadtfest, Maria Radu -Premiul 2 la secţiunea Portret de artist Adrian Ordean şi premiul 3 interpretare, Vecerdea Ioana -Premiul 2 la secţiunea Portret de artist Adrian Ordean şi menţiune la interpretare, Peteriu Cosmin premiul 2 la interpretare şi premiul Invingătorii, Dumitreasa Diana -Premiul 3 secţiunea Interpretare, Damian Alexandra şi Bădila Adelina –menţiuni, Căldărar Tuţa şi Fălămaş Gheorghe -Premiul Invingatorii şi Simion Adela  premiul pt cel mai bun show.

In cadrul Festivalului a mai  avut loc încă un eveniment, deosebit de apreciat de public: lansarea cărții autobiografice “După ani și ani” semnată de Adrian Ordean. Doritorii o pot comanda prin intermediul Asociaţiei Domy Star Music, preşedinte Daniela Simionescu.

Detalii : http://www.festivalul-hermannstadtfest.blogspot.ro , https://www.facebook.com/HermannstadtFest.Sibiu/HermannstadtFest.Sibiu

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=82597

Publicat de la data iun. 29 2017. Categorii Cultură.

Zona comentariilor

Meteo în țară

19 septembrie 2019, 8:24
 

ENE
Soare
13°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 11°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 50%
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:59
Apus: 19:19
Prognoza 20 septembrie 2019
Zi
 

NNV
Soare
21°C
Vânt: 7 km/h NNV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 4
Noapte
 

NE
Parţial înnourat
7°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 4
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 229.440 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team