Sute de copiii la preselecțiile naționale 'Next STAR' 2014, pe scena Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase'


           
După succesul premierei spectacolului de pe 1 noiembrie, concurenţii primului sezon Next STAR și-au continuat show-urile la Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’. Pe 7 decembrie s-a dat startul la Preselecțiile Naționale ”Next STAR”. Evenimentul a fost găzduit de Sala SAVOY a Teatrului de Revistă ‘Constantin Tănase’.

            La invitaţia Teatrului de Revistă  ‘Constantin Tănase’ și a directorului artistic Vasile Muraru, membru în juriu, concurenţii din primul sezon al show-ului ‘Next STAR’ de la Antena 1  au de-acum propriul lor spectacol: ‘Next STAR la Tănase’. Premiera oficială a avut loc pe 1 noiembrie 2013,  la Sala SAVOY.
            De sâmbătă au început însă și Preselecțiile Naționale pentru viitoarea ediție a ‘Next STAR’ . Evenimentul a fost un succes, Sala SAVOY devenind neîncăpătoare pentru sutele de copii, părinți și bunici. 
            ‘Am simţit de la bun început potenţialul acestor copii şi pe cel al show-ului pe care-l pot face şi am declarat în direct că îi doresc pe concurenţi într-un spectacol la Teatrul Tănase. Iată că acest vis a devenit realitate’ – a declarat Vasile Muraru, membru în juriul ‘Next STAR’, director artistic al Teatrului Tănase şi iniţiatorul proiectului. Impresionat de prestaţia micuţilor artişti, acesta s-a gândit să le ofere posibilitatea să evolueze pe o scenă profesionistă. ‘Special pentru acest proiect, am achiziţionat un ecran uriaş din Anglia, cu o luminozitate aparte şi cu efecte vizuale deosebite, tocmai pentru a-i  pune în valoare pe  aceşti copii minunaţi. Au fost prezentate numere muzicale inedite, scenete, momente și reprise de dans impresionante, am avut și vom avea mulţi invitaţi surpriză, iar Baletul Teatrului îi acompaniază pe micuții artiști. Era firesc să organizăm aici, la Tănase și preselecțiile naționale care au depășit orice așteptări’– a adăugat Vasile Muraru.
            Show-ul prichindeilor de la Next STAR”se va regăsi și în stagiunea 2014 a Teatrului de Revistă  ”Constantin Tănase”. Spectatorii mici şi mari se vor putea delecta cu numere de muzică, dans, teatru şi musical susţinute de puştii invitaţi să îşi pună în scenă propriul show la SAVOY. Regia este semnată de Cezar Ghioca, coregrafia de Cornel Popovici, conducerea muzicală îi aparţine lui Dan Dimitriu, iar scenografia Anei Iulia Rizea.
            Emisiunea ‘Next STAR’ este difuzată în fiecare joi, de la 20.30 pe Antena 1 şi pe AntenaPlay.

Comments

comments

Related posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Switch to desktop version