Cursuri de pregătire la ACTORIE pentru admiterea la Facultatea de Arte Hyperion

Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion organizează cursuri de pregătire pentru examenul de admitere la specializarea ARTELE SPECTACOLULUI (ACTORIE), care va avea loc în perioada 24-25 septembrie 2020.

Cursurile vor fi gratuite și vor fi ținute online, în luna septembrie, de către doamna conf.univ.dr. Mihaela Triboi, profesor de arta actorului și regizor.

Pentru înscrieri, candidații sunt rugați să trimită un email pe adresa mihaela.triboi.arte@gmail.com, cu titlul “Pregătire actorie”, în care să fie specificate următoarele informații: nume și prenume, data și locul nașterii, numărul de telefon, studii absolvite.

Orarul cursurilor se va face în funcție de disponibilitatea candidaților, de comun acord cu aceștia, urmând a fi comunicat după înscrierea la pregătire.

La Cinematografie, Fotografie, Media (Regie de film şi TV, Imagine de film şi TV), cursurile de pregătire pentru examenul de admitere se vor desfășura online-pe zoom,  sub coordonarea doamnei lector univ.dr. Catrinel Dănăiață, regizor de film.

Orarul se va face  în funcţie de disponibilitatea celor înscrişi.

Notă: cursurile pot fi făcute în funcţie de nivelul de pregătire al candidatului. Persoană de contact: Catrinel Dănăiață,  tel: 0741.071.208

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.