Spectacol uriaș la București: Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

Pe 26 mai, ora 19:30, la Sala Palatului, cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, supranumit regele Flamenco-ului modern, vine în fața publicului românesc alături de Compania sa, cu un spectacol de gală.

În plină explozie creatoare, cu energia devoratoare a vedetei aflate pe culmea carierei, după Londra, Düsseldorf, Miami, Dubai – unde a reprezentat Spania la Expoziția Mondială –, New York și multe alte orașe mari ale lumii, Războinicul Eduardo vine să danseze la București, până dincolo de orice limită, până la miezul incandescent al vieții, pentru Pace.

FABULOS!  Este cel mai potrivit cuvânt care l-ar putea defini pe Eduardo Guerrero.

 

Cine îl vede dansând, cine îi simte vibrația, cine intră în câmpul lui magnetic, cine înțelege structura coregrafiei lui va capitula în fața evidenței și va exclama cu toată ființa „AȘA CEVA NU EXISTĂ! E FABULOS!!!”

Despre el, revista Flamenco Divino scrie că „nu își fixează limite, pentru că nu are nevoie de ele. El DANSEAZĂ IMPOSIBILUL”.

La Sala Palatului, veți simți la Eduardo Gurrero acel prețios „duende”, acel talent special de a transmite emoții sălbatice, care îți taie respirația.

Compania Eduardo Guerrero vine, împreună cu vedeta care îi dă și numele, cu doi chitariști de excepție, doi soliști vocali extraordinari și o dansatoare celebră deja în Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno.

Echipa tehnică este de prim rang, iar artiștii și tehnicienii se armonizează spectaculos sub bagheta regizoarei – și manager totodată – de mare succes la rândul ei: Clara Castro.

București, 26 mai 2022, la Sala Palatului, ora 19:30. Biletele se pot cumpăra pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro și iabilet.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.