Sindromul SRI şi suspendarea lui Iohannis

A existat un fel de modă în interiorul serviciului de informaţii. Fiecare şefuleţ avea sponsor pentru vacanţe exotice. George Maior, fostul şef al SRI şi actualul ambasador al României la Washington, a fost şi el în excursii cu Ghiţă şi Coldea. Eduard Helvig, actualul şef al SRI, a recunoscut oficial dezvăluirile lui Ghiţă. Atunci cum de Koveşi e tot pe fotoliu şi în libertate, ştiindu-se că, împreună cu Florian Coldea, a pus  la cale jocuri operative de fabricare a unor dosare şi de arestare a unor afacerişti şi procurori, ştiindu-se că aceasta a cules via împreună cu „penalii”, care îi întregeau colecţia de bufniţe! Coldea l-a şantajat pe Ponta s-o numească pe Koveşi la şefia DNA, l-a şantajat cu autostrada Braşov-Comarnic, ca apoi cei doi să formeze sinodul ecumenic al terorii şi să înregistreze, odată cu loviturile date sub centură adversarilor, greşeli fatale, în dorinţa de a acapara total Puterea. Koveşi a susţinut cu tărie acest sistem diabolic bazat pe represiune şi denunţători falşi, pentru a distruge companii şi oameni de afaceri. „Koveşi e la fel de periculoasă ca şi Coldea, pentru că, se va ivi un alt Coldea, gata s-o teleghideze şi s-o folosească”!

Grup infracţional în interiorul SRI

Aşadar, cine conduce România? E cumva vizibilă musca de pe căciula SRI? Helvig a declarat că SRI n-are agenţi acoperiţi în presă sau în justiţie, şi că se încearcă discreditarea instituţiei. Însă, cu ceva timp în urmă, George Maior declara la B1tv că, „în presă sînt ofiţeri acoperiţi, ca în orice stat democratic, însă numele lor nu va fi dezvăluit niciodată”. Un lucru este cert: cei din SRI au slăbit instituţia, formînd grupuri infracţionale împreună cu penalii, iar SRI nu-şi va schimba substanţa decît atunci cînd Helvig îi va înlocui pe toţi cei numiţi de Coldea. Discursul lui Helvig seamănă leit cu cel al Codruţei koveşi. Ambii au susţinut că este o încercare de subminare a instituţiilor, respectiv, SRI şi DNA, cu toate că dezvăluirile lui Ghiţă nu fac referire la cele două instituţii,  ci strict la faptele cu caracter penal ale lui Coldea şi ale Codruţei Koveşi. RTV a  vorbit despre un grup infracţional din interiorul SRI, care şantaja, chefuia şi profita, Coldea nefiind străin de afacerea cu produse farmaceutice, produse petroliere, foloase Asesoft. Însă, repet, artizanul infestării instituţiilor statului cu sindromul SRI, este Băsescu! Iohannis a luat în primire acest sistem, l-a încurajat şi-l foloseşte.

Iohannis s-a situat în afara legii!

Încă un aspect important! Ard cluburi înaintea protestelor la care participă Iohannis. Focul din Colectiv a fost urmat de manifestaţii, unde Iohannis s-a transformat, contrar atribuţiunilor de şef de stat, în manifestant de stradă. Focul din Bambuu a fost urmat de manifestaţii, iar Iohannis, costumat cu geacă roşie şi vestă antiglonţ, ca să fie uşor de evitat de trăgători, în caz că…, a făcut din nou baie în manifestaţiile cu dedicaţie specială! Lozincile celor din stradă au fost comandate de celulele de organizare, de apărătorii dosarelor măsluite, de susţinătorii bufniţelor aurite. Incendiul de la Bambuu a fost o diversiune planificată, pentru a dirija atenţia opiniei publice într-o direcţie falsă, iar scandalul de mare corupţie Koveşi-Coldea să fie vîrît sub preş. Strategii „oengeurilor” din spatele manifestaţiei, aşa-zis spontană, au trecut la ameninţarea televiziunilor care le pun în pericol planul diabolic. Magnatul Soroş (finanţatorul ONG-urilor destabilizatoare şi al partidul salvării de nu ştiu cine, al cărei lider, ruşinos şi indignant, şi-a scos sugarul de numai cîteva luni la manifestaţie) este întotdeauna implicat din umbră, ceea ce explica prezenţa lui Iohannis în calitate de manifestant, în flagrant delict cu atribuţiile funcţiei de preşedinte. O manifestaţie neautorizată, unde Iohannis s-a situat în afara legii!

Suspendarea lui Iohannis, cerută de tot mai multe voci

În România e război în toată regula! Iohannis şi-a dezlănţuit furia! Acuzat de lovitură de stat (Ambasada Rusiei a avertizat SIE cu câteva ore înainte de „lovitura de stat”! Jandarmii au avut glonţ pe ţeavă la manifestaţii, Iohannis, vestă antiglonţ” – Comisarul.ro), tulburat că la Casa Albă e un stăpîn de temut, care nu va colabora cu preşedinţi corupţi, şi-a lut ţinta la ochi şi a apăsat trăgaciul în direcţia  Guvernului Grindeanu. Iohannis se simţea mai bine cu Cioloş, pentru că jucau pe aceleaşi cărţi străine României. Să ia aminte Iohannis că va veni ziua cînd va primi o notă uriaşă de plată! Iohannis îşi doreşte ca instituţiile care fac arhitectura statului român să fie în conflict de interese. Iohannis e cel mai arogant şi nepotrivit om care ocupă funcţia de preşedinte al Ţării! Preşedinte al României nu mai poate fi un om care luptă împotriva poporului cu ajutorul unei mase de manevră, adusă de agitatori în stradă. Suspendarea lui Iohannis, cerută de tot mai multe voci, este necesară! În SUA n-a protestat nimeni cînd Obama a făcut, în repetate rînduri, graţieri în masă. Ca, de altfel, în mai multe state ale lumii!

 

Tot soiul de interlopi

Românii sînt la dispo­ziţia Puterii dictatoriale, confec­ţionată în seria confiscărilor mecaniciste ale lui Iohannis. Apari­ţia pe scara Puterii a unui ins de factura lui Iohannis, în sensul pato­logic al schizofreniei şi naturii umane ca atare, care rezistă cu încăpăţînarea unei metehne organice la orice critică conştientă, aferentă gravelor încălcări ale Constituţiei, abaterilor deontologice şi umane, nu permit sub nici un cuvînt să fie considerat un conducător, ci un dictator. Iohannis a reuşit, în cea mai penibilă perioadă a mandatului de preşedinte, să adune greşeală după greşeală. Să nu uităm cum, fără să fie invitat, a dat buzna la şedinţa de Guvern, ca să salveze braţul Justiţiei care îl tot salvează şi pe el de acelaşi braţ. Noi sîntem nişte neruşinaţi pentru că ne uităm cum braţele corupţilor şi trădătorilor au crescut atît de lungi, că nu le mai încap în mîneci şi de aceea stau mai mult prin buzunarele României. La conducerea şi în structurile instituţiilor de stat au fost plantaţi, ca puieţii, indivizi, şantajabili, care au crescut în direcţia în care i-a luminat corupţia. În serviciul de informaţii şi în structurile Puterii şi Justiţiei au fost adunaţi tot soiul de interlopi, la fel cum adună beţivii de pe masă paharele, ca să le scurgă. Şi aşa va fi mereu.

Maria Diana Popescu,

Agero 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.