Veşnicul Vânător (Best Hunter) by Remus CERNAT (65)

EXCLUSIVITATE

Nu, traducerea nu e defectuoasă, e intenţionat deturnată; uşor deturnată căci rămânem în zonă. Adică în limba engleză nu e Always Hunter, ci Best Hunter! Sună mai bine când are valoare de Premiu/Trofeu  pentru toți  bărbaţii care mergem la Biserică, ne rugăm, dăm acatiste, aprindem lumânări, facem milostenie, încercăm din răsputeri să lucram binele DAR oricând avem pregătită o plasă pentru o păsărică nouă de calitate!

Păsăricaaa…nici ea străină de fenomen, nici ea perfect imaculată, are doi ochi diferiţi! În lucrarea mea pop art are un ochi de diamant flowless, excellent cut, care clipeşte tărăgănat, priveşte din colţ, seduce ireversibil şi un ochi rece de oţel care scanează nemilos Tot! Ce ceas ai, ce pantofi ai, pantalonii curaţi, cămaşa are cute, cum eşti bărbierit/tuns, cum zâmbeşti, ai toţi dinţii în gură, cum miroşi, ce atitudine ai, apoi mai târziu dacă treci de preselecţii şi slobozeşte vreo încuviinţare, de obicei, monosilabică, urmează adevarata scanare, aia cu raze X, cu ce maşină o conduci acasă, din ce faci banii,  în ce zonă stai, la ce etaj, dacă ai saună/jacuzzi,  pe ce nume  e apartamentul, dacă eşti  singur la părinţi, dacă prezinţi semnalmente (măcar vagi) de generozitate, dacă eşti maleabil! Daca nu, devii! Dar până să devii maleabil trebuie să fii Premiant! Căci dacă nu eşti, vei primi invariabil acelaşi răspuns (absolut firesc): Nu, mulțumesc, pot flămânzi şi singură!

Nici noi, bărbaţii, nu suntem mai breji! Şi noi căutăm calitate Premium! 90-60-90, 1,70m+, licenţiată, frumoasă, devreme acasă şi, dacă se poate, măcar un pic virgină! S-o ia de la prima cheie și, mai ales, să fie bestială în pat! Mulţi o să vă întrebaţi păi cum să fie bestială în pat dacă e virgină?! Toate Sunt, dacă le faci să te iubească! Dar până acolo e cale lungă… şi drumul ăsta sinuos adesea ne istoveşte!

 

Precum v-aţi dat seama, acesta a fost un pretext pentru adevărata semnificaţie a Pop Art–ului de azi! Noi, artiştii, nu facem politică, dar ca locuitori ai cetăţii nu putem fi nepăsători la mizeriile care ni se întâmplă! DE 30 DE ANI! Aceleaşi!! Aşadar I se pregăteşte o nouă plasă păsării măiestre, România!!! Am fost seduşi pe rând de tot felul de măscărici de stânga, dreapta, centru, TOŢI  TRAŞI LA XEROX! Identici şi Necruţători! Au minţit tot, au furat tot!

Acum avem o premieră! E Independent şi e absolut seducător! De la Alexandru Ioan Cuza încoace nu a mai avut România pe eşicherul politic o carismă de asta! Vorbeşte frumos, el însuşi e un bărbat frumos, are cultură istorică şi politică vastă, ciupeşte şi un pic de filozofie, psihologie, estetică, însă are o cultură duhovnicească foarte sănătoasă!

Are legături strânse cu o grămadă de preoţi ortodocşi valoroşi, îi cunoaşte perfect pe toţi Sfinţii Închisorilor, zugrăveşte foarte abil, dar realist “valoarea” regalităţii în istoria României, adică explică foarte clar cât “bine” a făcut regalitatea în România până în zilele noastre, pune doctrina legionară la locul ei binemeritat, îl pune pe Ion Antonescu la locul lui binemeritat, îl pune pe Ceauşescu la locul lui binemeritat!, are un program de ţară excepţional încă din 2008, vorbeşte frumos despre Femeie, despre locul ei în societatea românească, are chiar o viziune pur ortodoxă, ce să vă mai zic, e o adevarată enciclopedie! Cum poţi să nu admiri un asemenea om!? Nu poţi!

Dar poţi să ai nişte rezerve!!! Serioase!!! E membrul Clubului de la Roma, un club aservit masoneriei, iar şeful lui este Mugur Isărescu! Băiatul ăla care de 30 de ani transportă aurul românesc în Anglia! Şi nu-l dă jos nimeni că e mare în grad!

Masoneria e Pactul cu diavolul (eşti mare guguman dacă nu te-ai convins în 30 de ani de asta) şi nimeni din intervievatorii ăştia celebri şi curajoşi nu i-au pus întrebarea CHEIE: “Sunteţi de acord cu scoaterea masoneriei în afara Legii ???”. Atunci am fi aflat dacă a fost şi nu mai e, dacă are de gând să treacă în adormire, DACĂ are de gând să intre în istorie pe modelul Trump (şi mason şi evreu) care muşcă mâna ce l-a hrănit şi luptă cu mare succes împotriva Ocultei Globale!

Căci altfel nu se schimbă nimic …nici măcar călăul… doar ghilotina cu care vom fi decapitaţi!! Va fi una mult mai sofisticată, nici nu-ţi dai seama c-ai murit…

PS

Avem ceva mai bun? NU! L-aş vota numai pentru că e de acord cu sechestrarea tuturor averilor obținute oneros! … dar dacă nu se ţine de cuvânt habar n-are ce IAD îl aşteaptă!

PS 2

Am vorbit juma de oră despre el și nici nu i-am rostit numele! Dar știți foarte bine despre cine e vorba! E aproape pe buzele tuturor! La femei e cu siguranță pe toate buzele….:}

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Remus Cernat – actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta vizuală pop art.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte… aparent, până aflăm că toate au Morala Ortodoxă! Şi atunci nu mai sunt mărunte!

 

 

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Consider că arta (de orice gen) fără Morală Creştină e total inutilă! În cel mai fericit caz!… căci, în general, e nocivă, dar pentru că e atât de vicleană şi subtilă trece ca fiind “elitistă”! E aşa ca satana care vrea să ne convingă că nu există!

Cum la fel de nocive au fost Renaşterea şi Iluminismul, aceste ferestre Overton pentru urgiile de azi! Să scoţi tu pe  Dumnezeu, Făcătorul Cerului şi al Pământului, din centrul existenţei umane şi să bagi omul, această râmă târâtoare şi neputincioasă (care suntem cu toţii) e o prostie infinită! Dezvoltăm altădată!

Ca pictor-sculptor-artist vizual Pop Art sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită. Sper să schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri şi câte o povestioară.

… apropo, cei care căutați artă progresistă, new age, dadaistă, abstractă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Nu mă pricep şi nu înţeleg arta nefigurativă. Fascicole infime de erotism? Posibil, dar în cantitaţi neglijabile, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !” Am fost şi eu odată demult, în precambrian, dansator exotic. Glumesc, nu există precambrian şi nici o altă era geologică, lumea are 7500 şi ceva de ani de la Facere! Bulversaţi? Mă bucur, un motiv în plus să mă urmăriţi căci acum sunt omul LUI!  Amin!

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.