Un chip frumos este cel mai frumos dintre toate spectacolele naturii…

Surprinşi de rapiditatea vieţii de zi cu zi, uităm adesea să ne îngrijim ,,faţa”, cea mai importantă carte de vizită a personalităţii noastre! Primul lucru pe care-l observăm la o altă persoană sunt trăsăturile feţei…

Un chip luminos ne ajută să avem succes profesional, dar şi să fim mai atrăgători în viaţa personală. Ai grijă de tenul tău – expresia feţei tale te defineşte înaintea celorlalţi!

Vino la Sandal Spa şi intră în rândul celor care ştiu să se bucure de viaţă, indiferent de vârstă, şi să-şi valorifice atuurile! Lucrurile bune nu vor întârzia să apară în viaţa ta!

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre tratamentul facial care ţi se potriveşte cel mai bine!

La Sandal Spa, ţi-am pregătit o serie de tratamente faciale care pun accentul pe curăţarea tenului şi tonifierea acestuia.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Detoxifierea feţei
  • Curăţarea tenului
  • Lifting facial – redarea elasticităţii şi fermităţii pielii
  • Combaterea ridurilor
  • Combaterea cearcănelor
  • Imbunătăţirea flexibilităţii muşchilor faciali
  • Imbunătăţirea metabolismului întregului organism
  • Combaterea stresului şi a insomniei

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

La Sandal Spa, toate tratamentele faciale se efectuează într-un ambient plăcut, în care vei beneficia de muzică relaxantă, lumină discretă şi parfumuri ambientale speciale.

Tratamentele faciale au o mulţime de beneficii: ajută la curăţarea tenului, destuparea porilor, prevenirea ridurilor de expresie, hidratarea şi catifelarea pielii.

În funcţie de complexitatea lor, tratamentele pot să dureze de la o jumătate de oră, până la o oră şi jumătate sau chiar două ore. Expertul nostru în cosmetică îţi va explica paşii urmaţi, astfel încât să nu-ţi faci griji şi să te bucuri din plin de momentele petrecute la salon.

Electrostimularea facială sau electrodermul este o procedură benefică musculaturii feţei, care redă strălucirea şi vigoarea tenului.

Acest tratament se realizează prin aplicarea micro-curenţilor pe suprafaţa pielii, dupa ce a fost demachiată şi curăţată temeinic inaintea procedurii.

Efectul de lifting se obţine după un tratament consecvent de minim 10-12 şedinţe. Prin stimularea în profunzime a muşchilor, se maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior.

Skin Scruber-ul ajtă la eliminarea celulelor moarte şi a depozitelor de toxine înmagazinate în celulele feţei datorită poluării, alimentaţiei incorecte, fumatului, stresului sau deteriorării pielii o dată cu vârsta.

 

 

Hammer-ul thermoshok reface elasticitatea pielii, prin presiunea exercitată şi prin alternanţa cald-rece.

Nu ai motive de îngrijorare, majoritatea clienţilor percep tratamentele faciale ca fiind uşoare şi relaxante! Tratamentele faciale de curăţare şi hidratare nu au, în general contraindicaţii majore.

Totuşi, e bine să le eviţi în caz de: intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli cardiace grave, boli de ochi grave, epilepsie, tumori, cancer, stări febrile, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent, sarcină.

Mai mult: Sandal Spa

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.